Новата въдица за телемач риболов TOMAX CONQUEST T-MATCH

Ако търсите нова въдица телемач, съчетаваща качества като прецизност, лекота и сигурност, то вие сте на точното място. Телескопът може да намерите на една наистина достъпна цена в онлайн риболовен магазин TomaxShop.  Прътът е един от най-продаваните модели като оптимално съотношение между качество и цена.

Въдица телемач Tomax Conquest

Въдица телемач Tomax Conquest

Въдицата се нарича CONQUEST T-MATCH и е с обновен дизайн.

Телемач серията е с перфектен баланс и строй – качества, които не могат да бъдат подминати. Притежава отлични показатели за здравина и надеждност. Изработена е от високомодулен карбон подсилен с Х-оплетки. Оборудвана е с висококачествени компоненти като коркова дръжка, S-SIC водачи и макародържач на винт. И всичко това може да имате на добра цена!

Въдицата за телемач риболов се предлага в следните модификации:

Въдица Tomax Conquest   компоненти

Въдица Tomax Conquest компоненти

  • CONQUEST T-MATCH 80gr. 4.00m

Тр. дължина: 115 см.
Акция: max 80 гр.
Секции: 4 бр.
Дръжка: корк
Водачи: S-SIC / 8 бр.
Тегло: 248 гр.

  • CONQUEST T-MATCH 80gr. 4.20m

Тр. дължина: 119 см.
Акция: max 80 гр.
Секции: 4 бр.
Дръжка: корк
Водачи: S-SIC / 8 бр.
Тегло: 285 гр.

  • CONQUEST T-MATCH 100gr. 4.20m

Тр. дължина: 119 см.
Акция: max 100 гр.
Секции: 4 бр.
Дръжка: корк
Водачи тип: S-SIC/ 8 бр.
Тегло: 318 гр.

В онлайн магазин за риболовни принадлежности www.tomaxshop.com може да откриете още два модела. Те са с предходния дизайн, но разбира се със същите конструктивни параметри. Това са моделите CONQUEST T-MATCH 50gr. 4.20m и CONQUEST T-MATCH 80gr. 4.50m. Единствената разлика е, че са решени в стилен червен цвят.

За всеки любител на телемач риболовът има вариант. При изборът на подходящата дължина и акция трябва да се съобразите с вашите нужди и желания. Трябва да помислите дали ще използвате телескопът за морски риболов или в сладководни басейни. Не пропускайте да обмислите какво допълнително оборудване ще ви е необходимо: макара, влакно, плувки, сачми, прашка, стойка, кукоизваждач, живарник и т.н.

Направете своя най-добър избор и се насладете на един наистина вълнуващ и незабравим риболовен излет! Пожеваме ви успех и наслука!

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Вашият коментар